Våre kurs & Workshops

Vi lærer så lenge vi lever. hos oss kan du utvide horisonten både innen kaffe, agile arbeidsmetoder, sosiale ferdigheter og mere. Viktigst av alt, hos oss blir du en bedre versjon av deg selv.  Denne siden viser hovedkategoriene for kurs vi tilbyr. Lurer du på noe så er det bare å stille spørsmål. Vi elsker å snakke med våre kunder og potensielle kunder.

Kafferelaterte kurs

Lær deg alt om kaffe, dens oppriennelse, smaker og hvordan den brennes og brygges på en god måte. La deg rive med og opplev noe utenom det vanlige! Arrangementet kan være teambuilding, bursdag, bli kjent eller lignende.

Agile kurs

Sunn fornuft satt i system. Noe er SAFe® basert mens annet er basert på erfaringer høstet gjennom et langt liv kombinert med velprøvde prinsipper, praksiser og ferdigheter for å nå forretningssmidighet ved bruk av Lean Agile metoder. 

Jobbsøkingskurs

Her kan du lære hvordan:

– skrive en god CV.
– skrive en god søknad.
– gjennomføre intervju
– holde seg relevant i arbeidsmarkedet

Selvbilde, selvtillit og selvinnsikt

Hvordan påvirker din egen oppfatning om deg selv dine muligheter både i livet og på arbeidsmarkedet. Gjennom en del sesjoner, diskusjoner og funderinger sammen vil vi bidra til at du får bedre innsikt i ditt eget JEG slik at du får muligheten til å bedre eget selvbilde og selvtillit.