Bærekraftig yalla yalla kaffe i din arbeidshverdag

 

Din bedrift kan vise at dere setter handling bak ordene bærekraft, rettferdighet, naturvennlighet og ikke minst trivsel på arbeidsplassen.

God kaffe på jobben kan være med på utgjøre forskjellen mhp trivsel, effektivitet, kreativitet og følelsen av å være verdsatt. Kan kaffen bedriften serverer være med på å holde på de ansatte?

Kaffebrenneriet er grunnlagt og drives av Mona Alkabalane og Hussam Ahmad som begge er veldig glad i god kaffe og drømmer om at alle skal få nyte god kaffe som er rettferdig, naturvennlig, kortreist og ikke minst smaker godt. Selvsagt skal dette tilbys gjennom en sunn forretningsmodell som ivaretar lønnsomheten både hos kaffebonden og siste ledd i brenneriet før vi overrekker kaffen til deg. Alt annet ville vært lite bærekraftig og kan betraktes som misbruk av ressurser som ellers kunne vært brukt et annet sted.

FN Bærekraftsmål

Vi tilbyr også..

Workshops

Hva med å ta teamet med på en teambygging aktivitet der de kan både kose seg med kaffe, mestre nye måter å løse oppgaver på og ikke minst bli bedre kjent med hverandre og hverandres måte å tenke på? 

Vi tilbyr også team buildings sesjoner innen endringsledelse, personlig utvikling, smidige displiner, prosjektstyring osv. 

Våre bedriftskunder setter også pris på mulgiheten å leie oss inn for en dag, fagdag, frokostmøte, faglunsj og annet.

Hvordan gjør vi det

Utrydde fattigdom

Utforsk kaffen og meningen

Vi forklarer vårt konsept i detaljer , viser frem vårt utvalg av utsøkte kaffebønner og tar deg med i en dyp dykk i kaffens opprinnelse, hvem som jobber i kaffeplantasjene og hva din bedrift bidrar til når dere handler kontorkaffe hos oss.

Likestilling mellom kjønnene

Smak deilig kaffe

Vi arrangerer gjerne en kaffesmakingsesjon enten hos oss eller på ditt eget kontor der du og dine medarbeidere kan teste ut hva vi har å by på.

Anstendig arbeid og økonomisk vekst

Nyt ordentlig kaffe

Vi leverer ukentlig eller etter avtale. Det eneste du må gjøre er å holde oss orientert om forbruket så justerer vi leveransene etter ditt behov

Ansvarlig forbruk og produksjon

Null plast

Som bedriftskunde kan du bidra til å redusere plastbosset. Er du med på dette så avtaler vi et gitt antall beholdere som vi leverer inn med ny kaffe og bytter med tomme beholdere uke etter uke. Dere produserer mindre boss og naturen spares for mye plast.

I et vanlig kontorbygg drikkes det ca 40 kg kaffe hver dag. Det utgjøre ca 250kg plastboss i året. Din bedrift kan være med å spare naturen for denne plasten!

Samarbeid for å nå målene

Samarbeid for å nå målene

Fremskritt skjer når folk jobber effektivt sammen mot felles mål. Lokalt bidrar vi til at våre kunder får et grønnere fotavtrykk og reduserer sine utslipp ved å drikke vår kaffe. Globalt allierer vi oss med likesinnende kaffebønder og importører. 

Du får bedre samvittighet når du kjøper vår kaffe da den er bærekraftig, naturvennlig, rettferdig og deilig! 

Vi hjelper deg å nå dine mål ved at du hjelper oss å gjøre enda større innvirkning globalt!

Gjør noe godt for klima, jordkloden og generasjonene etter oss du også! 

Ta gjerne kontakt med oss for en bærekraftig kaffeprat!

[email protected]

 Eller klikk her for å se utvalget!