Kaffeverksted & kurs

Kan man lære noe ved å smake og brenne kaffe? Det kan man finne ut av når man deltar i et av våre kaffeverksted eller kurs. 

Reisen fra bønne til koppen (3timer)

Bli med på et dypdykk i kaffens historie! Vi går helt tilbake til den gangen ingen visste hvordan kaffen skulle nytes og smaker oss gjennom forskjellige brygg  laget på eldgamle måter. til slutt ender vi opp med dagens kaffe. Vi ser sammen på hjertet i brenneriet og brenner noen grønne bønner sammen. En hyggestund som virkelig etterlater spor. 

Pris: 5000 i grunnpris + 200 per deltaker +mva

Minimum 2,  maksimum 15 deltakere


Kaffebrygging (3 timer)

Et greit kurs for deg som gjerne vil lære deg ordentlig kaffebrygging og hva som kan påvirke smaken. Vi går gjennom grunnleggende kaffeteori, og diverse teknikker før vi brygger på ulike bryggere.

Pris: 2500 per deltaker

Minimum 2 deltakere, maksimum 5 deltakere

Skreddersydd team building

Vi kan skreddrsy bursdagsfeiring, team building eller hva du måtte ønske deg. Flere jenteklubber har vært spesielt interessert i å ha samlinger hos oss. 

Personlig kaffecoach

Har du lyst til å øve deg på en spesiell teknikk, lære om noe konkret innen kaffe eller rett og slett lære hvordan du kan bli en brennemester? her får du personlig coaching og du kan booke så mange timer som du trenger.

Pris: 1600 per time. Kun en deltaker

Arabisk kaffe - brygging og variasjoner (2 timer)

Lær deg å brygge kaffe slik araberne har gjort både i gamle dager da de begynte å brenne kaffe og slik mange av dem gjør det i dag. Har du prøvd å spå i kopp? Kanskje kan du prøve her også?

Pris: 1200 per deltaker

Minimum 2 deltakere, maksimum 5 deltakere 

Har du bestemt deg for et kurs eller workshop?

Du booker ved å ta kontakt med oss på epost [email protected] eller sende oss en melding på facebook, linkedin eller instagram.

Kafferelaterte kurs

Lær deg alt om kaffe, dens oppriennelse, smaker og hvordan den brennes og brygges på en god måte. La deg rive med og opplev noe utenom det vanlige! Arrangementet kan være teambuilding, bursdag, bli kjent eller lignende.

Agile kurs

Sunn fornuft satt i system. Noe er SAFe® basert mens annet er basert på erfaringer høstet gjennom et langt liv kombinert med velprøvde prinsipper, praksiser og ferdigheter for å nå forretningssmidighet ved bruk av Lean Agile metoder.