Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Forretnings smidighet i praksis – Agile Kata

9 januar @ 18:00 - 20:00

75 % av smidige transformasjoner mislykkes (i følge Business Agility-rapport fra Business Agility Institute). I samme rapport står det at det i gjennomsnitt vil ta to år for en organisasjon å se de første betydelige fordelene med Business Agility (https://lnkd.in/dZM2ZuM8).

Den lange tidslinjen kombinert med høy feilprosent er mulige årsaker til at mange organisasjoner møter smidig transformasjonstretthet. Utfordringer og frustrasjoner pluss heftige prislapper som ofte følger med Agile transformasjonsinnsats får beslutningstakere til å lure på om en Agile transformasjon er verdt det.

Svaret er selvfølgelig ja. Rapporten uttalte at 25 % av organisasjonene opplevde en raskere time to market, 75 % opplevde høyere medarbeiderengasjement, og 92 % av de ansatte sa at de ville anbefale smidige måter å jobbe på til kolleger. Og dette er bare tre av mange overbevisende grunner som ble skissert.

Fordelene med Business Agility er klare, men prosessen med å komme dit er ikke fordi vi vet at tre av fire forsøk mislykkes. På spørsmål om deres største utfordring, sa 48 % av organisasjonene at overgangen til en smidig kultur var deres største utfordring. Derfor kan det å tilnærme seg agile transformasjoner med en annen prosess som fremmer en smidig kultur øke suksessraten til mange agile transformasjoner rundt om i verden.

Agile Kata er en slik lettvekts prosess som kan bidra positivt til å endre tilnærmingen til en sann og mer vellykket agile transformasjon. For første gang i Norge blir det holdt Meetup med Agile Kata som tema. Bli med og finn ut hvordan denne lettvekts prosessen kan hjelpe deg og hvordan man kan bygge denne agile kulturen sten for sten.

Innleder i tema er Hussam Ahmad som er Norges eneste instruktør i Agile Kata. Hussam har tre årtier bak seg fra IT verdenen der han har hjulpet små og svære selskaper med å leverer høy kundeverdi.

Sted

Yalla yalla kaffe – Det agile kaffebrenneri
Bjørndalsstølen 2
Bjørndalstræ, Bergen 5170 Norway
+ Google-kart
Telefon
+4791838721
Vis Sted nettside